Wysłany: Pon Cze 20, 2011 20:47 [R45] Zmiana fotela kierowcy...
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 2003
Witam serdecznie wszystkich posiadaczy roverków. To pierwszy mój wpis tutaj. Mam do was ogromną prośbę... Próbowałem się dowiedzieć samemu ale wolałbym mieć potwierdzenie z kilku źródeł. Chodzi o fotel kierowcy do mojego R45, 1.6 benzyna, rocznik 2003. Muszę ten fotel wymienić na inny (auto z tego powodu nie przeszło przeglądu) i teraz pytanie: czy fotel z R45 ale rocznik np. 2000, 2001, 2002 będzie pasował do mojego auta? W Dublinie na szrocie powiedzieli mi, że i owszem ale wolałbym się upewnić zanim zabiorę się do montażu i kupna używanego fotela (ponieważ to szrot, więc zwrotów nie ma) jeśli okazałoby się, że jest inaczej...
Dziękuję z góry za ewentualne porady i pozdrawiam...
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 20, 2011 20:47 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
nie trzeba fotki. wystarczy że się zapytamy czy kolega ma grube siedziska takie jak w R75 czy może taki "chudsze" ale bardziej wyglądające nowocześnie.
W obu przypadkach szukaj takich samych foteli jak u siebie. Ciężko nie odróżnić foteli przed liftem od tych po lifcie.
Siedziska mam ''chudsze'' ale na szrocie właśnie tych moich nie widziałem tylko te ''grubsze'' i stąd pytanie czy otwory na śruby są w tych samych miejscach...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum