Wow!Przeczytałem właśnie cały temat i nie wiem czy śmiać czy płakać! TheArt,ten koleś od początku kiedy pojawił się na forum tworzył niezdrową atmosferę,ale z tym odłamem to już przesadził! Na szczęście jest odosobniony w swoim projekcie i co najwyżej będzie sam jeździł z obklejonym autem w swoje dziwactwa.Ja jestem dumny że jestem członkiem klubu Roverki.pl i w zupełności wystarczy mi mała naklejka na klapie.Więc całkiem na miejscu jest stwirdzenie Markzo:
Markzo napisał/a:
TheArt to może zaloz wlasne www/forum/klub (sądząc po Twojej stopce nie bedzie z tym problemu) i rób na co masz tylko ochotę, bo tu tylko siejesz zamęt, z którego nic nie wynika.
A za taki post:
TheArt napisał/a:
Co niektórzy tylko głupio dogadują i nic sobą nie reprezentują, liżą rowki moderatorom, adminom czy innym, to normalne i zawsze są tacy
dziwię się że jeszcze ma możliwość pisania postów tutaj.Jeśli miałbym ochotę posłuchać o "lizaniu rowków" to zadzwoniłbym na sex telefon Kasi Figury lub tym podobny,lecz w tym przypadku wypraszam sobie takich epitetów pod kierunkiem innych forumowiczów!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum