Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1994
W ostatnim roku dwa razy wypadł sworzeń wahacza dolnego i roverek zaliczył jazdę na położonym kole. Od trzech miesięcy borykamy się z zawieszeniem (wymienione sworznie wahaczy dolnych, wahacze górne, łączniki stabilizatorów) i ostatnia diagnoza: półosie do wymiany obie. lewa i prawa - pilnie poszukuję Półosi Lewej i prawej Bez ABS
_________________ Monika
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 23, 2011 08:56 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 06:50
Do ABS-u tylko są przeguby. A na allegro widziałem od groma półosiek , który tylko się rzewnie podoba. Dzwonić po ludziach którzy maja cale auta na części .
_________________ -=W przyszłości chciałbym zostać Św Mikołajem - ponieważ tylko Mikołaj zna adresy nie grzecznych dziewczynek
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 06:58
Wyjmij półośkę policz zęby z jednej i 2 strony, zmierz długość i zadzwoń do 1 lepszej osoby która ma części do Roverka na sell, Podając parametry. Nie ma co się bawić w regeneracje. Półośka to tylko pręt napędowy. Przeguby to co innego
_________________ -=W przyszłości chciałbym zostać Św Mikołajem - ponieważ tylko Mikołaj zna adresy nie grzecznych dziewczynek
Witam moj rover tez zaliczył glebe jakiś miesiac temu z takiego powodu
dlatego proponuje ci zrobic całe nowe zawieszenie na przodzi wsyztkie gałki powymieniac itp...
Prawą Pół oś Mam ....
Dziękuję wszystkim za cenne podpowiedzi. Po wielu telefonach udało mi się kupić dwie półośki kompletne, podobno w świetnym stanie (1994 r.) O cenie nie wspomnę chyba, że jutro, po oględzinach przez mechanika - ja nie umiem ocenić ich wartości i jakości
[ Dodano: Czw Cze 30, 2011 19:07 ] CzajsonKrK, piękne autka szczególnie to zielone
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum