Wysłany: Czw Cze 09, 2011 12:14
Urinka, a jak jest w tej chwili, pompa zamontowana w aucie- jak rozumiem?? W sumie szkoda, bo jakby była wymontnięta to do tego naszego pompiarza masz ok. 160km- ale gość pewniak, no chyba że poprzednik coś namodził w niej
SPAMU¦
Wysłany: Czw Cze 09, 2011 12:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jesteś w błędzie sprawdziłem większość warsztatów o tym profilu i średnia cena za tą usługę 600-700zł
hehe jeśli w serwisie bosha kasują 500 pln to chyba źle szukałeś lub ten mechanik pomylił profesje z chirurgia plastyczna
Racjonalnie myśląc,jeśli faktycznie nie znalazłeś nic tańszego zamawiasz kuriera i wysyłasz pompę na namiary kolegów z forum.
Usługa 200 + 20 kurier to nie 600-700 bo to już jest kradzież w biały dzień !
.....Zapomniałeś jeszcze o tym, że pompę trzeba jeszcze wyjąć a potem ją ponownie zamontować...Moja profesja to car-audio i silnika się nie dotykam
podepnę się pod temat bo u mnie to na czasie. niestety po złożeniu silnik nie chce odpalić a jak już odpali to nie działa pedał gazu przeszukałem forum i czytałem o kalibracji czy to tak zawsze?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum