Typ: CDTi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2003
Witam Panowie,
Mam duży problem z prawą lampą w R. Niby spaliła mi się żarówka H7, wymieniłem przez chwile było OK później znowu padła. Wyciągnąłem żarówkę wszystko OK nie jest spalona, dla pewności wsadziłem nową ... nadal nie działa. Czy macie może schemat wszystkich połączeń w obudowie żarówki i schemat gniazda ? Podejrzewam że coś nie łączy tak jak trzeba. Te dwa przewody które dochodzą do żarówki powinny wystarczyć żeby żarówka poprawnie świeciła? Czy jeszcze ta blokada metalowa masuje coś dodatkowo ? Bo nie wiem czy mam szukać przyczyny w samym gnieździe czy w mocowaniu ?
Ostatnio zmieniony przez apples Nie Lip 03, 2011 14:12, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Lip 01, 2011 21:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ten >>>Rave<<< działa poprawnie już kilka razy go pobierałem i za każdym razem działa tylko musisz zrobic tak jak napisalem "Wszystko jest dobrze wystarczy tylko rozpakować obraz winrar'em i zmienic date w systemie na wcześniejszą niz maj 2002. " czyli wypakować go jak normalny plik rar a nie odpalac albo nagrywac jak iso
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum