radomraptile, Jak tam praca postępuje coś czy nie...
nie mialem czasu przez weekend nic zrobic , zbedny kawalek odciolem i przykleilem i powiem szczerze ze wyglada to dosyc dobrze, problem jest tylko z pechezykami ale mysle ze zalezne jest to od jakosc materialu. ja polecialem tanszym kosztem
SPAMU¦
Wysłany: Nie Cze 19, 2011 20:01 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
mozna sie tez ratowac jeszcze igłą , poprzebijac - tylko naprawde cienką żeby nie było widac , ale nie jestem tego zwolennikiem, pierwsze co zrobie to spryskam wodą folie i dach , a potem postaram sie to rozprowadzic , pozniej suszarka w dłoń i zobaczymy czy cos z tego bedzie .
Mi Się marzy oklejenie dachu i spoilera ale nie mam nadmiaru sianka na razie żeby to zrobić.......... A kolor folii to antracyt o ile dobrze pamiętam na allegro jedynie ta mi wpadła w oko.......
Jako ze schodzi mi strasznie w jednym miejscu klar:
muszę coś z tym zrobić tanim sposobem, pomyślałem aby wygładzić i obkleić folia. Wiadomo ze nie będę obklejał drzwi carbonem, jedyna opcja to stickerbomba, zastanawiam sie tylko czy obklejać cale drzwi czy moze tylko jakiś fragment????, aby jakoś się to komponowało obklejony będzie jeszcze wlew paliwa i moze klamka w tylnych drzwiach. Prawa strona auta czysta. Co o tym myślicie bo czym ja dłużej o tym myślę to wydaje mi sie ze cale drzwi będą głupio wyglądać
Płomienie zbyt hardcorowe dla mnie , Carbon kompletnie nie pasuje do rovera 200 ale stickerbomba na czerwonym myślę ze nie byłaby taka zła jednakże patrząc na wielkość drzwi to czym dłużej o tym myślę to tez jestem na Nie muszę cos z tym zrobić bo miejsce w białym kołeczku wygląda jak to
http://img707.imageshack....10126120451.jpg
leszczu, tylko teraz w zależności od zdolności manualnych kolegi może to poprawić wygląd...albo.... no właśnie
też nie jestem zwolennikiem folii więc raczej bym wybrał wariant samego malowania, ale najpierw bym się do tego dobrze przygotował więc może uda się zrobić "coś" z "tego"
powiem Ci szczerze że na twoim zdjęciu oprócz felg i białego kółeczka to nic nie widać
Bo to poglądowe zdjęcia z neta
radomraptile pod koniec miesiace prawdopodobnie będziemy z kolega obklejać jego a3 maskę i dach w carbon, ciekawe co z tego wyjdzie
Pomyślałem o stickerbombie bo to tani sposób na zakrycie właśnie takich niedoskonałości/uszkodzeń na lakierze
pewnie syf... jaki kolor ma te a3 ?
w ogóle nie widzę związku z takim "upiększaniem" samochodu. wg mnie to wręcz jest zepsucie jego wizerunku... ale to nie mój samochód więc niech ziemia lekką będzie dla a3
powiem Ci szczerze że na twoim zdjęciu oprócz felg i białego kółeczka to nic nie widać
Bo to poglądowe zdjęcia z neta
radomraptile pod koniec miesiace prawdopodobnie będziemy z kolega obklejać jego a3 maskę i dach w carbon, ciekawe co z tego wyjdzie
Pomyślałem o stickerbombie bo to tani sposób na zakrycie właśnie takich niedoskonałości/uszkodzeń na lakierze
mam nadzieje ze wam sie uda , sprobuje jeszcze w przszlym miesiacu cos zrobic z tym bo to jednak fajny efekt , narazie trzeba kase odlozyc .
[ Dodano: Pon Lip 04, 2011 23:28 ]
adamsky napisał/a:
asgard88 napisał/a:
ciekawe co z tego wyjdzie
pewnie syf... jaki kolor ma te a3 ?
w ogóle nie widzę związku z takim "upiększaniem" samochodu. wg mnie to wręcz jest zepsucie jego wizerunku... ale to nie mój samochód więc niech ziemia lekką będzie dla a3
czy ja wiem to zalezy jeszcze od auta i jego koloru . to auto jest akurat odemnie , jest cale oklejone zarowno biel jak i czerń na dachu , i wyglada to bardzo ladnie .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum