Wysłany: Pon Lip 04, 2011 21:22 gdzie na wakacje nad morzem?
Jako, że do urlopu tuż tuż, zastanawiam się gdzie w tym roku się wybrać? Byłem niedawno we Władysławowie (rewelacja) oraz ostatnio w Mielnie (dla mnie przereklamowana miejscowość) a nie chciał bym jechać drugi raz w to samo miejsce. Odpadają małe mieściny dla rodzin z dziećmi. Szukam miejsca gdzie można by wieczorem wyjść i miło spędzić czas, nawet do rana. Co proponujecie? mam swoje typy.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 04, 2011 21:22 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
_papa_, Łeba!
W sezonie dość duży ruch turystów. Jest trochę lokali i jakichś dyskotek - nie zwiedzałem, tylko widziałem, że są. Miejscowość turystyczna, sporo noclegów do wyboru - od pola namiotowego, przez prywatne kwatery, po hotele.
Będzie pan zadowolony
A JAK nie Łeba to jednym słowem 3miasto...Chociaz nie jest nad morzem bo to zatoka ale Gdynia ma wiele imprez, jak nie Gdynia to Sopot z pieknym molem i tez imprezy , jak nie SOPOT TO GDANSK - WSZedzie blisko do wody , do imprez ... jednym slowem 3 w jednym:)
W 3miescie masz wszystko pod nosem i sie nigdy nie nudzisz.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez merf3 Pon Lip 04, 2011 22:04, w całości zmieniany 1 raz
Jeżeli chcesz odpocząć, a nie poimprezować to polecam Stegnę.
Ja rok temu byłem w Stegnie. Nie drogo, blisko i nieprzeludnione. Polecam ośrodek wczasowy "Fala" ceny śmieszne, a standard niezły, wszystko nowe i czyściutkie, a do tego z balkonu widać auto na parkingu. Można też sobie wypożyczyć rower w recepcji, tylko pamiętaj, że jazda rowerem z plaży pod wpływem może grozić nawet więzieniem.
_________________ Miałem już około 25 samochodów różnych marek i narodowości. Z Roverków to: 620i LP
G, 623Si Lux LPG, 820Ti coupe, 620Ti, teraz czas na roverkowego diesla, czyli 45 IDT...
Dziwnów! Spokojnie i blisko do różnych ciekawych miejsc. Można robić wycieczki: Do Świnoujścia + przeprawa promem, Kołobrzeg, Trzebiatów, Międzyzdroje + rezerwat żubrów + woliński park + Wolin, Mielno na imprezki. Dodatkowo dużo dobrych knajpek na miejscu, na trasie do Międzyzdrojów, w lesie genialna zagroda z przepyszną rybką.
najfajniej latem było w Miedzyzdrojach (nie byłem jeszcze w mielnie)
sopot tez mi sie podoba byłem na majowy 2-gi raz tam
jest super hotel chinski z jednej strony na deptaku a z drugiej na plazy kilkadziesiat metrow od morza. ale ceny kosmos-pewnie drugi raze go nie odwiedze bo najzwyczajniej w swiecie nie stac mnie na takie larytasy (ale sa szczegolne okazje ktore warto pamietac pozytywnie całe zycie i mozna troche zaszalec bo wspomnien nikt nie zabierze)
a poza polska to warto odwiedzic bułgarie taniej niz w polsce i lepiej tylko ze ta odległosc
mozna z biurem podrozy sprobowac
no i teraz tez warto grecje odwiedzic podobno taniocha w tym roku:D
teraz to wogle co roku cos bedzie
rok temu egipt tunezja za grosze teraz grecja za rok moze portugalia hiszpania
a za 2 moze polska:D ale wtedy to raczej nie bedziemy przejmowac sie wakacjami tylko biegac z kijami po ulicach;D
jak chcesz się wieczorem dobrze zabawić to polecam Gdańsk, na przełomie lipca i sierpnia jakoś jest jarmark dominikanów, też fajna atrakcja, plaże to chyba na stogach bo tam nie ma aż tyle ludzi co na jelitkowie, a jak chcesz mieć prawie pustą plażę to jakieś 10 km od Gdańska jest wyspa sobieszewska przy ujściu wisły to możesz się nawet nago poopalać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum