Wysłany: Sro Lip 06, 2011 05:21 [R200]Problem z rozrusznikiem
Typ: SD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Mam problem z rozrusznikiem. Kilka miesięcy temu padł mi rozrusznik po przekręceniu kluczyka słyszałem cykanie stukałem trzonkiem młotkiem i opadły szczotki mechanik naprawił mi rozrusznik i było wszystko ok przez kilka miesięcy problem powtórzył się kilka tyg temu i jak się okazało poszły zimne luty.
Moje pytanie czy ten rozrusznik będzie dobry czy kupować używkę czy oddać może do regeneracji ?
Proszę o poradę
Ostatnio zmieniony przez cirek Sro Lip 06, 2011 07:38, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 06, 2011 05:21 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Który? Ten, który masz aktualnie zamontowany? Nikt Ci raczej nie odpowie, ile Twój rozrusznik będzie sprawny po naprawie. Zależy to od jego stanu wyjściowego i poprawności wykonanej naprawy.
_________________ Rover 25 1.4 1999/2001r. midnight blue 1.06.2006 - 7.05.2012
używkę kupisz już za 60-70zł także nie jest to chyba jakaś wysoka cena. W prawdzie nie wiadomo czy nie będzie w podobnym stanie ale chyba warto. Ja swego czasu miałem ten sam problem, kupiłem używkę i działał przez ponad 2 lata aż do sprzedaży auta
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum