Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Hej kamraty, mam zdziwko z bagażnikiem, cały czas normalnie się zamykał a teraz nagle przestał. A właściwie nie wiem czy normalnie, trzeba było dość mocno przywalić nim żeby się zatrzasnął. A teraz odbija się i jeżdzę z otwartym, wiecie może co to za przypadłość, jakaś pierdółka czy rozbiórka zamka nadchodzi.
_________________ Zloty roverków www.silesianer.r2u.pl
Prowadzę zdrowy tryb życia. Wszędzie jeżdżę Roverem.
Ostatnio zmieniony przez tronsek Czw Lis 03, 2011 17:51, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 14, 2011 08:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
wyrybił się taki plastikowy element od zamka i masz dwa wyjścia albo spróbować wyciąć z plastiku taki sam tylko dłuższy i go wkleić albo pobawić się tymi nóżkami na rogach klapy żeby zamek łapał ale to tylko rozwiązanie doraźne...
O jakim plastiku mówisz, mój bagażnik się nie domyka, odbija się.
w metalowym zamku na klapie masz taki plastikowy element ( albo właśnie wypadł dlatego klapa się nie domyka) który pod wpływem opuszczenia klapy blokuje zamek i zamyka bagażnik...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum