Jak ktos chce, to sobie poczyta i wyciagnie wnioski sam.
A byłeś sam, czy tak tylko wyczytane informacje (dezinformacje?) przytaczasz? Kolejna urban legend? Jakoś mój ojciec w V-tech pomorze robił 3 auta i zawsze był (jest do tej pory) zadowolony.
maciej napisał/a:
piszesz coś co wygląda negatywnie, ale tak naprawdę nie niesie żadnej informacji, bo nie piszesz zupełnie nic konkretnego - nawet nie piszesz, że słyszałeś, że ktoś mówił coś złego, a skoro się wypowiadasz, to fajnie byłoby, gdybyś to choć trochę uzasadnił.
+1 - też chciałbym poznać te wszelkie sprzeciwy i doświadczenia związane z partactwem V-techu.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 18, 2010 22:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
szacun dla scanika. . . całego tematu jeszcze nie przeczytałem, ale w wolnej chwili to zrobie. Widzę, że scanikwwo robi niezłą aferę nie tylko na forum 4g fanatics. . Jak civic 4 g się nie decydowałem na mody ECU tak tutaj się zastanowie jak oswoje się z samochodem i jak się dowiem czy jest to możliwe w 20T2R bo tu jest mechaniczna pompa paliwa no i nie ma IC ,. . .
Witam posiadam rovera 420 SDI marzec 2000 koncowka produkcji.Autko sprowadzone rok temu z niemiec od 50 letniej kobiety (dane z BRIEF) wszystkie papiery ksiazka serwisowa przebieg udokumentowany 211 tys. Ale do rzeczy we wtorek jade na chipa do C-TRONIC w Żernikach Wrocławskich cena promocyjna do konca marca 700zl na ten typ komputera sterujacego wiec jade bo od dawna sie przymierzalem oto ich stronka http://www.c-tronic.pl/ po wtorku 15.03.2011 napisze co i jak wyszlo jakie efekty itp dodam ze silnik zdrowy nie kopci ani grama spalanie do teraz okolo 5,7 - 6 litrow nie wiecej olej LIQUI MOLY 10W40 SUPERLICHLAUF (150zl/5l) polecam zadne tam castrole rozlewane w rumunii LIQUI jest czysto niemiecki tam prodikowany tam rozlewany.A wiec do wtorku PANOWIE POZDROWIENIA DLA WSZYSTKICH
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum