Wysłany: Pon Lip 04, 2011 09:08 [R600 sdi 95rok] problem z pilotem centralnego zamka :/
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
witam,
mam problem z pilotem centralnego zamka ogólnie przestał mi stykać jakiś czas temu i jak nie stykało to musiałem docisnąć diodę i grało...
stwierdziłem, że dość tego i zabrałem się za lutowanie ale... druciki od diody były luźne i jak polutowałem (widocznie nie tam gdzie trzeba) to już wogóle nie działa :/
czy mółgby ktoś otworzyć pilota i zrobić fotkę, gdzie idą te druciki od diody???
dodam, że chodzi o centalny z 95roku, centralny na IR
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 04, 2011 09:08 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
ale to nie jest taki pilot jak ja mam
mam valeo, ale jak pisałem rocznik 95 i pilot z jednym przyciskiem...
[ Dodano: Nie Lip 17, 2011 21:09 ] http://imageshack.us/phot...0110704098.jpg/
tak wygląda mój pilot i zauważyłem, że ta "płytka" zaznaczona na fotce jest luźna i może przez to pilot nie działa?? zna się ktoś na tym co to jest??
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
tak, przez to może nie działać. Ale jak patrze na te luty to nie próbuj sam ej wlutować:) podjedź do kogoś kto się zna a nadal może bedziesz miał sprawny pilot
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum