Za pomysłem arczi83 stworzyłem ten temat. Ma to na celu wpisywanie wszystkiego co jest związane ze spotami w Krakowie. Nie ma chyba sensu zakładać co chwilę jakiegoś nowego tematu więc myślę, że ten jeden temat powinien wystarczyć do umawiania się na spontany krakowskie.
[ Dodano: Czw Lip 21, 2011 17:29 ]
Idąc dalej tym śladem proponuję spota letniego w dniach 6 lub 7 sierpnia 2011.
Wcześniej i tak nie dałbym rady ze względu na to, iż ostatni weekend lipca pracuję. Oczywiście jak ma ktoś inną propozycję...???
_________________ @ NIKON @
SPAMU¦
Wysłany: Czw Lip 21, 2011 16:29 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
To może wpadnij w tą sobotę. Miejsce to samo co zwykle parking Real KROKUS pod Wielką Rurą.
[ Dodano: Sob Lip 23, 2011 20:15 ]
Tak jak myślałem, frekfencja nie dopisała na dzisiejszym spocie.
Kolejny pomysł, który wypłyną także od będących na spontanie: kampel , Marcin_S, a także ode mnie to spoty krakowskie jakoś raz na dwa tygodnie. Może czas najwyższy rozkręcić klubowiczów oraz sympatyków z Krakowa i okolic.
Kolejnego spota proponuję jak wyżej: 6 lub 7 sierpnia 2011r.
[ Dodano: Sob Lip 23, 2011 20:18 ]
Oczywiście jeśli ludzie z urlopów powracają...
będę śledził wątek,jeżeli poskładam do końca brykę,oclę i zarejestruje to z chęcią się z wami spotkam,fajnie było by dowiedzieć się na żywo gdzie ,co i jak postępować z maszyną,pozdrawiam!
ja w ten weekend odpadam po siedzie w Niedzicy urlopuje sie
a wogole to Marcinie i Nikonie auto stoi w warsztacie u znajomego i zmieniam pompe wtryskową bo to ona uległa awarii. Dlatego tak samochodem szarpało.
A co do Pana Milowicza niestety nie udało mi sie z nim dogadać.
Zadzwoniłem do niego w poniedziałek 25 lipca, mowi zebym zadzwonił w piątek 29 lipca. Więc zadzwoniłem w piątek 29 lipca, nie odbierał. W następny poniedziałek tj 1 sierpień pojechałem do niego to powiedział żebym zadzwonił w piątek 5 sierpnia... Takze zrezygnowałem z jego pomocy.
da sie zrozumieć?
Ostatnio zmieniony przez kampel Czw Sie 04, 2011 12:04, w całości zmieniany 2 razy
Wysłany: Sob Sie 06, 2011 21:27
kampel napisał/a:
ja w ten weekend odpadam po siedzie w Niedzicy urlopuje sie
a wogole to Marcinie i Nikonie auto stoi w warsztacie u znajomego i zmieniam pompe wtryskową bo to ona uległa awarii. Dlatego tak samochodem szarpało.
A co do Pana Milowicza niestety nie udało mi sie z nim dogadać.
Zadzwoniłem do niego w poniedziałek 25 lipca, mowizebym zadzwonił w piątek 29 lipca. Więc zadzwoniłem w piątek 29 lipca, nie odbierał. W następny poniedziałek tj 1 sierpień pojechałem do niego to powiedział żebym zadzwonił w piątek 5 sierpnia... Takze zrezygnowałem z jego pomocy.
da sie zrozumieć?
Prawie się da.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Hej... To na czym stanęło...? Spotkanie o 19 w sobotę 13.08...? Chętnie bym wpadł... Zapraszam szczególnie wszystkie MG-iki bo z reguły Roverki w przewadze...
mnie nadal nie będzie autko nadal czeka na wskrzeszenie ani nawet z aparatem chyba nie podlecę bo wypady z towarem za Rzeszów mam prawie co weekend może na następnym już będę
kampel, jeśli chodziło Ci o pana Midowicza to sam dogadywałem się z nim na oddanie samochodu ale również 4 sierpnia otrzymałem informację że nie da rady zrobić nic w sierpniu byłem się dowiedzieć dlaczego wypadły mu sprawy rodzinne musi wyjechać na jakiś czas a potem ma wymianę kostki brukowej przed domem więc się nie będzie dało ani wjechać ani wyjechać kazał się kontaktować przed wrześniem
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum