Wysłany: Pon Lip 25, 2011 20:32 [R 400] Obroty a zbyt mała prędkość jazdy (prośba o test)
Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1998
Witam mam Rover 400 1588cm 82,00kW obecnie opony 185/60 R14.
Mam pewien problem. Wydaje się, że samochód muli. Rozmawiałem z Panem Gawinem przy okazji robienia innej części i padła propozycja aby sprawdzić jak wygląda to w przypadku takiego samego modelu i takich opon. I tu wielka prośba do Was drodzy forumowicze potrzebuję danych jaką macie prędkość przy danych obrotach. Za punkt testowy przyjąłem 2000 obrotów i bieg 4 i 5
u mnie wygląda to tak
2000 obrotów na 4 biegu ok 55Km/h
2000 obrotów na 5 biegu 70km/h (a niestety wydaje mi sie że kiedyś było zdecydowanie więcej)
Mam prośbę jeśli gdzieś przy okazji możecie podejrzeć jak to wygląda u Was posiadając taki silnik i najlepiej takie opony (jeśli opony inne prośba o umieszczenie tej informacji w poście)
Z góry dzięki za pomoc.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lip 25, 2011 20:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum