Typ: SLi Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.1 Rok produkcji: 1996
Siema, ostatnio wszedem pod samchód zeby zdjąc stara linke od ręcznego i załozyc nowa. Wszystko szło cacy lala az do załozenie nowej linki. Wiem, ze u mnie linke montuje sie na zewnatrz bebnów na takich jakby zaczepach. Prowadze ja potem do rączki od ręcznego i reguluje naciag przy rączce ale linka nadal jest za długa.
i moje pytanie:
Czy można jakoś ja skrócic, albo czy ktoś wie jak ta linka powinna isć ( jakos moze inna drogą, bardziej na około) ?
Ostatnio zmieniony przez kasjopea Wto Lis 23, 2010 00:58, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Wto Cze 23, 2009 10:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
zdunio33, nie wiem jak jest w r111 ale w 200 trzeba regulacje popuscic na maksa kilka razy zaciagnac reczny i podciagnac regulacje cos tam jest co samo zaskakuje i potym zabiegu jest cacy
ale to w serii 200 mam nadzieje ze bedzie i tak u ciebie
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum