Mam nakładki poszeżające na błotniki (już pomalowane, w kolorze nadwozia), tylko nie montuję, bo oryginalne felgi będą wyglądały śmiesznie (będą schowane głęboko w błotnikach). Jak już felgi z odpowiednim ET i odpowiedniej szerokości trafią do auta, to nakładki też znajdą swoje miejsce
Najprawdopodobnie będę sprzedawał te białe, gdyż chcę przejść na mniejsze koła z ET30-35 szerokości 7,5-8 cali i mniejszymi oponami (205/45R16). Mam jeszcze jakieś takie 17-ki::
oj obawiam sie ze takie 8 cali zamuli masarycznie ten silnik... a do KJS już na pewno chociaz wyglada jak ponizej miodny
Mają rozstaw 5x120 i zastanawia mnie jedno jak koleś wcisnął na tyle do ZR'a 9 cali i jeszcze do tego dystans zmieniający rozstaw Chociaż teraz patrze założył je chyba odwrotnie 9J na przodzie 8J na tyle ale i tak szacun bo wiadomo jak mało miejsca jest w R/MG w nadkolach. U siebie gdzie mam go sporo więcej 8J przy Et35 i mam fele równo z błotnikami więc z 9J nawet przy ET47 był by problem żeby upchnąć z dystansem do zmiany rozstawu. Jest też opcja, ze to po prostu jakaś replika w innym rozmiarze...
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum