Wysłany: Nie Lip 31, 2011 18:30 [R220 SDi] montaż ABS-u
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Hej Chłopy i Dziewczęta.
Ponieważ "udoskonalam" roverka , gdzie z litych tarcz przeszedłem na wentylowane w dobrym zestawie GTR nawiercane , nacinane do tego klocki jurid które sprawdziły mi się wielokrotnie na torze, chciałbym zamontować ABS w który mój roverek nie był wyposażony seryjnie . Mam wersję SDi z 1998 roku z bębnami z tyłu .
Przeglądałem allegro i znalazłem bez problemu pompy absu w bardzo przystępnych cenach , wiem że jeszcze koronki na koła potrzebuję zakupić i .... co jeszcze aby dokończyć całą operację?
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 18:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Krakowiak, Tak, ta wtyczka od ABs jest dość gruba i do tego dochodzą bezpieczniki oraz kable które idą do instrumentów, potem te rożne kable z tymi wtyczkami przy kolach trzeba gdzieś dorwać, i to wszystko w całości z auta wyciągnąć graniczy z cudem.
Wiem bo rozbierałem jedna 200
[ Dodano: Nie Lip 31, 2011 19:40 ]
Sam ABS podpiąć do przewodowy hamulcowych z płynem to najmniejszy problem
Ale cala reszta
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
To cię trochę zachęcę mam MG ZR ale benzyniaka na części i ma ABS więc jak będziesz potrzebował okablowanie z wtyczkami to mogę ci się polecić.... Na pewno się dogadamy..... Mam prawie wszystko co być potrzebował....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum