Wysłany: Nie Lip 31, 2011 14:10 [R75] Part Number Systemu VIS
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2000
Witam,
Po spadku mocy i zwiększeniu spalania okazało się ze miałem pękniętą łopatkę i interesują mnie PART NUMBER (29 003 03 689) łopatek jak na zdjęciu, po numerze na części nigdzie znaleźć jej nie mogę, znajdują się one kolo Balance Valve Motor (MKE100110L), interesuje mnie tylko nowe części a nigdzie nie mogę znaleźć tej łopatki.
przydał by się też part number całego kolektora ssącego,
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lip 31, 2011 14:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
SeniorA, ale POWER VALVE to jest ten drugi VIS od góry montowany otwierający się przy 4k obr.
no chyba że czegoś nie wiem.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
łopatka nie jest częścią osobną niestety. Tak ja wiem że chodzi ci o klapką siłownika Balanced Valve ale SeniorA pisze że to Pover Valve czy batterfly valve a Rimmerbros (czytaj Angole )tak nazywają ten drugi zawór o którym Ty nie pisałeś.
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Wysłany: Pon Sie 01, 2011 15:41
tak sknerko,jest tak jak piszesz, chodzi o zawór równoważący, zasugerowałem się tymi slowami kalixt: ''znajdują się one kolo Balance Valve Motor '' . Przepraszam.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum