Wysłany: Pią Sie 05, 2011 13:51 [R75] Wyskoczył przewód paliwowy
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam Wszystkich. Dzisiaj rano dopadł mnie taki problem. Wyskoczył mi przewód paliwowy zasilający wtryski ten co jest za, nad przepustnicą, rozłączyło łączenie węża z twardą rurką co idzie do wtrysków. Auto odpaliło normalnie a po przejechaniu 20 metrów poczułem benzyne i klapa. Połączyłem je i jest już cacy. Dodam, że jakiś miesiąc temu wymieniano mi termostat i coś się zdaje, że połamali zatrzask na tym wężu. A Wy jak myślicie, co się mogło stać ?. Wcześniej autko nie dawało żadnych oznak niedoboru paliwa. Żadnej czkawki przy dodawaniu gazu czy problemów z odpaleniem.
Dzięki za zainteresowanie.
Ostatnio zmieniony przez apples Pią Sie 05, 2011 20:11, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 05, 2011 13:51 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum