Wysłany: Pon Sie 08, 2011 18:18 [R214i] Jakie świece zamiast NGK ?? [zmiana diagnozy] !!!
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1997
Witam, w moim roverku padły świece NGK BKR6E czyli V-Line *28 po około 3 tys. km, jakie polecacie innej firmy?? Obecnie jeżdżę na jakiś OEM-owych, nie ma na nich oznaczenia producenta, jedynie jakieś oznaczenie numeryczne:/ Z poprzedniego auta mam przykre doświadczenia z tym producentem, nie wiem co mnie podkusiło, żeby teraz tez takie wrzucić:/ Wiem, wiem, posypią się odpowiedzi, że Wy jeździcie i są OK, u mnie nie są i nie chce już NGK w roverku
EDIT:
Koledzy, niestety kiedy auto dobrze się nagrzeje również przerywa, ale tylko na LPG Po wymianie świec autko przerywa mniej ... Wymieniłem już przewody, jutro wymieniam kopułkę, niestety zgapiłem się i nie zamówiłem od razu kompletu z palcem rozdzielacza:/ Podejrzewam, że gdyby padał cewka, to padła by od razu ...
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Ostatnio zmieniony przez tomi83 Pon Sie 08, 2011 20:58, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 08, 2011 18:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
U Tomiego masz oryginały Rovera po 14 PLN. Na tych już musi dobrze jeździć. Jeśli Ci się nie śpieszy ( Tomi jest na urlopie do 14 ), to możesz je przetestować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum