Wysłany: Sro Sie 10, 2011 19:42 [Rover 75 2.0 Diesel] Czekam na Wasze opinie.
Witam.
Kolega z forum chce sprzedac swojego R75.
Jako ze sam nie dal linku do aukcji, ja to zrobie (mam nadzieje, ze nie bedzie zywil urazu):
http://allegro.pl/rover-7...1753647068.html
Jako ze mam 'kawalek' do podjechania, prosze Was o opinie.
Kilka slow szepneli juz Piotrass i haszczyc, za co im dziekuje.
Mam nadzieje, ze jeszcze ktos dorzuci cos od siebie.
Pzdr.,
Łukasz.
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 10, 2011 19:42 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
sam sie nad nim zastanawiam, i być może w weekend pojadę go oglądać choć po fotkach widać, że środek już zniszczony, choćby na głośnikach drzwi przednich, podłokietniku (dziura wielka) itp.
Jak się zmobilizuję bo daleko nie mam (ok 35km) to dam znać co z nim dokładnie (na 100% nie będę tego samego dnia kupował - najwcześniej w jeszcze nast tydz )
Oglądałem jeszcze fajnego R75 z 11.900 ale ma HGF'a albo dostanie go na dniach (benzyniak) - płyn w zbiorniku nie istnieje a pod korkiem już ładnie to wygląda i na dodatek autem telepie jak dieslem..
Tymczasem mam pytanie.. bo ten dziadowski zbiornik w R75 jest czarny - skąd ja mam wiedzieć dokąd płyn ma być?? Bo kurcze nie widziałem skali a co oglądam auta to jakoś ciemno do okoła i nie widzę skali - gdzie jej szukać ew może jakieś inne wskazówki
Pomógł: 2 razy Dołączył: 07 Lis 2010 Posty: 100 Skąd: Warszawa
Wysłany: Czw Sie 11, 2011 14:42
Jest taki sam tylko czarny, wiem co pisze Wymacaj palcem albo wypompuj plyn.
Na forum znalazlem tylko jeden przypadek innego zbiornika, ktory mial podzialke na zewnatrz.
_________________ Jestem Polakiem i jestem z tego dumny!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum