Wysłany: Sro Sie 10, 2011 14:41 [R600] pompa paliwa
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam,
Potrzebuję pomocy, mechanik twierdzi że zepsuła się pompa paliwa. Zdecydowałem się na używkę, ale nie wiem czy pompa z benzyny jest taka sama jak w dieslu Z góry dzięki.
Ostatnio zmieniony przez szoso Sro Sie 10, 2011 14:43, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Sro Sie 10, 2011 14:41 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Zdaje mi się że w diselu też jest pompa paliwa w baku która podaje paliwo do układu i "przepycha" je przez filtr, a pompa wtryskowa dba o ciśnienie wtrysku.
Pomógł: 14 razy Dołączył: 17 Sie 2010 Posty: 311 Skąd: silesia
Wysłany: Wto Sie 16, 2011 07:53
Koju napisał/a:
Tam nawet smoka nie ma
wg mnie to co widzialem nazywamy smokiem poza tym jest jeszcze "basenik", ktory ma chronic przed zasysaniem nieczystosci (przynajmniej tych wiekszych/ciezszych)
Pomógł: 21 razy Dołączył: 28 Sie 2010 Posty: 350 Skąd: Kozienice
Wysłany: Wto Sie 16, 2011 19:35
R.E.D. napisał/a:
wg mnie to co widzialem nazywamy smokiem
Jeśli dwie rurki nazywasz smokiem to chylę czoła
Odnoszę się do zbiornika w 400 też byłem pewien że jest smok jak w większości zbiornikach a o dziwo go tam zabrakło.
_________________ Porażka jest szansą na to,aby zacząć jeszcze raz-inteligentniej...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum