Wysłany: Czw Sie 18, 2011 13:18 [R200 5D] Tapicerka - boczki z R25
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam!
Planuję wymianę tapicerki w moim Roverku 200 (1998r.). Trudno jest jednak trafić na allegro na komplet boczków konkretnie do mojego modelu. Trafiają się natomiast takie elementy do Roverka 25. Czy macie jakieś doświadczenia w związku z takim zabiegiem, tzn. założeniem tapicerki z 25 do 200?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Sie 18, 2011 13:18 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Ja przełożyłem fajny efekt i pracy niewiele .... Jeżeli kupisz klamki z cięgnami Jak co pisz Ja dodatkowo wygłuszałem przednie drzwi Odezwij sie do kamax_19 on ma komplecik - to tak na boku
W moim Roverku z boczki (dosłownie) się sypią, a materiał obiciowy odłazi, więc gorsza jakość materiału nie stanowi dla mnie przeszkody, jeśli tylko stan tapicerki jest dobry
Moim zdaniem R200 ma bardzo słabą jakość w porównaniu z 25 ... Mając oba w reku to stwierdziłem ... W R200 nie wiem co to za mat Teraz mi się podoba Nawet udało mi się dopasować gramaturę do deski
[ Dodano: Pią Sie 19, 2011 22:24 ]
Wszystko oczywiście ze współpracą kolegi kamax_19,
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum