Wysłany: Pią Sie 19, 2011 12:14 [MG MGF PO DACHOWANIU ]
Typ: wszystkie Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1997
Do wszystkich kolegów zadbajcie o własne bezpieczeństwo zamontujcie w swych Roadsterach belkę wzmacniającą za fotelami. podczas dachowania MGF strasznie się gniecie.
Dodatkowo oferuje części mgf 1.8 vvc
Ostatnio zmieniony przez Daniel1987 Pią Sie 26, 2011 13:29, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Pią Sie 19, 2011 12:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Kozak. Ja 2 lata temu dachowałem nissanem 100nx ze szklaną targą. auto się tak pogięło że musieliśmy przez te zbita targe wychodzić z kumplem.
Co do MGf` to poważnie myślę o roll hopsach bo zemną to nigdy nic nie wiadomo.
_________________ Pompowanie zawieszenia WLKP (Poznań) Info na PW
Kozak. Ja 2 lata temu dachowałem nissanem 100nx ze szklaną targą. auto się tak pogięło że musieliśmy przez te zbita targe wychodzić z kumplem.
Co do MGf` to poważnie myślę o roll hopsach bo zemną to nigdy nic nie wiadomo.
bezpieczeństwo to podstawa ja jechałem na szczęście bez pasów bo inaczej to troche by mnie zgniotło
! Ten temat zostanie usunięty jeśli nie poprawisz jego nazwy.
Na tym forum obowiązują ściśle określone zasady nazewnictwa tematów.
Proszę niezwłocznie zapoznać się z tym tematem
Aby zmienić nazwę tematu, musisz w pierwszym poście użyć funkcji
Jeśli chodzi o sprzedaż części, to na naszym Forum funkcjonuje dział Giełda. Proszę tam umiejscowić swoją ofertę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum