Wysłany: Pon Sie 22, 2011 16:48 Czy ktoś poznaje autko.
Na wstępnie chciałbym się serdecznie przywitać. Cieszę się że mogłem dołączyć do grona posiadaczy Rover'ów. Licz,ę że korzystając z forum wiele się nauczę na temat swojego auta, znajdę tu odpowiedzi na nurtujące mnie pytania i spędzę miło czas.
A wracając co tematu...
Otóż kupiłem dwa tygodnie temu Rovera 200 1.4 8v, granatowy metalik, szybki przyciemnione fioletową folią. Na klapie bagażnika na prawo od rejestracji ma naklejkę z adresem tego forum. Obecnie auto zarejestrowane jest na tablicach LU 45***. Wcześniej, zaraz po sprowadzeniu z Niemczech zarejestrowane było na tablicach DMI.... Czy ktoś kojarzy to autko na tym forum? Wie który z użytkowników mógł być jego posiadaczem? Proszę o jakieś wskazówki, które mogły by mi pomóc w poznaniu historii tego auta.
Z góry dziękuję i pozdrawiam, Mateusz.
SPAMU¦
Wysłany: Pon Sie 22, 2011 16:48 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum