Wysłany: Sob Sie 27, 2011 14:04 [620] alarm i centralny zamek w tylnych dzwiach
Typ: SLi Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1995
Witam
Jestem tutaj nowy i przejrzalem posty odnośnie alarmu i stwierdzam ze jest niezły bałagan. Ponieważ postanowiłem zatrzymać moją 620 i chce zrobic porzadek z alarmen i centralnym. Nabyłem to auto 3 lata temu bez pilota do alarmu i z odłączonym centralnym w tylnych prawych dzwiach. Dziś odebrałem uzywaną centralkę do alarmu i 1 pilot (1 przycisk-podczerwień system Valeo). Moje pytanie jest nastepujace jak podlaczyc central w tylnych dzwiach oraz gdzie tak naprawde jest ta "cholerna" centralka od alarmu zeby ja wymienic zazanaczam ze w innych postach sa podane miejsca miedzy siedzeniami lub w bagarzniku po prawej stronie). Nie chce rozbierac polowy auta zby sie przekonac co jest gdzie i dlatego pytam zeby odrazu wymienic co trzeba-taki jest cel forum.
Pozdawiam
Ostatnio zmieniony przez piotr_pm Sob Sie 27, 2011 23:28, w całości zmieniany 3 razy
SPAMU¦
Wysłany: Sob Sie 27, 2011 14:04 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum