Wysłany: Nie Sie 28, 2011 19:34 [R400] Przetarta rurka wspomagania jak uszczelnić,kanał łódź
Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam,
Przetarła mi się o półoś rurka od wspomagania. Czy ktoś może doradzić w jaki sposób można to uszczelnić, zespawać, najlepiej w łodzi.
Obecnie założyłem taką prowizoryczną obejmę a w niej: wężyk gumowy, cienka blaszka, dwie opaski zaciskowe, ale chyba za słabo ścisnąłem bo zaczyna przeciekać.
Czy ktoś z Łodzi mógłby mi użyczyć garaż na góra 1h za przysłowiowe piwo żeby dociągnąć mocniej opaski? Ewentualnie kanał, ale to już byłby dla mnie rarytas
_________________ Chcesz zrobić coś dobrze?
Zrób to sam.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Sie 28, 2011 19:34 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wiem gdzie i ile kosztuje naprawa takiej rurki, ale rozważ zakup używki bo może wyjdzie taniej. Rozumiem, że ta rurka jest metalowa? Bo jak gumowa to kupisz na wróblewskiego przy ciepłowni w sklepie stomilu. Jeżeli to aluminium to szukaj miejsca gdzie naprawiają chłodnice.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum