WITAM , JESTEM OD NIEDAWNA POSIADACZEM ROVERA 75 , 1999r ale z vinu wychodzi 2000r , poj 2.0 v6 , gaz sekwencja , kolor srebrny metalik , POZDRAWIAM WSZYSTKICH A WSZCZEGOLNOSCI POSIADACZY R75
SPAMU¦
Wysłany: Wto Sie 23, 2011 21:57 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Cześć ! No to do zobaczenia, jestem w Koninie codziennie poza sobotami, niedzielami i w szelkiego rodzaju świętami Dzięki za pozdrowienia i również pozdrawiam.
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
hehe 2.0 v6 manual , niechcialem automatu , najblizsze plany na mody przy moim r75 to sciemnienie wszystkich szyb , zalozenie alu 17 lub 18 cali i poprawa naglosnienia tzn wymiana radia na cd mp3 lub nawet dvd tylko zeby sterowanie tez bylo z kierownicy
18 cali raczej bym odradzał. Mam zamontowane 17-stki i mimo, iż takie są przewidziane przez producenta auta to mam wrażenie, że są trochę za szerokie. A jest to spowodowane zwężającym się przodem jak i tyłem auta, przez co - patrząc z przodu lub tyłu - ma się wrażenie jakby koła mocno wystawały poza obręb auta. Już kilka osób przyglądało się czy nie są one zamocoawne na zbyt dużych dystansach właśnie z tego powodu. Patrząc z boku - widok jest super . Przy 18-kach (o ile są szersze) efekt ten mógłby się pogłębić.
_________________ R75 2.0 KV 1999r automat gaz
Mitsubishi Eclipse 2.0 1992r - było
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum