myśle że nikt zdrowy nie kładzie wosku przez parę godzin po to żeby go potem zmywać za parę dni "zmywaczem do lakieru" w postaci nieodpowiedniego szamponu.
...a nie pamiętasz może jaki % składu to Carnauba w tym wosku? Ja głównie po tym określam zawartość wosku w wosku i jego przydatność do użycia.
_________________ SPRZEDAM -- MG ZS 180 -- !
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 08, 2011 22:14 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie nie pamiętam ale szału nie będzie w końcu kosztuje 70zł. Jedno jest pewne jeden z najtrwalszych wosków na rynku za rozsądną kasę po za tym carnauba to nie wszystko sa też b.dobre woski syntetyczne. Chociaż kusi mnie na przyszły sezon kupić coś mniej trwałego ale z lepszym efektem połysku może własnie jakiś syntetyk lub carnauba z wyższej półki. Co do szamponu to zdziwił byś się, są takie okazy co najpierw zapłacą kasę za korektę i woskowanie, a tydzień później jada na bezdotyk i walą chemią po której wszystko spływa
_________________ Jeśli twierdzisz, ze szukałeś i nie znalazłeś to znaczy, ze kłamiesz.
Ja mogę Ci polecić wosk Lusso Oro , nie należy do najtańszych.
Sam używałem , teraz trochę zaniżyłem półkę bo szkoda mi $ na drogie kosmetyki. Powinieneś być zadowolony z efektów , daje głęboki połysk i nie przyjmuje wody dosyć długo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum