Typ: TDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Znalazłem coś takiego na allegro http://allegro.pl/rover-4...1789753852.html czy jak to włożę w Roverka to pilot normalnie odblokuje immo, alarm i centralny. W zestawie nie ma tej czarnej skrzynki sterującej LUCASA. Mam swoja starą tylko mój pilot uległ biodegradacji i się rozsypał, że z klucza tylko otwiera:)
SPAMU¦
Wysłany: Pią Wrz 16, 2011 12:30 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Pilot, centralka alarmu ("czarna skrzynka LUCASA") i sterownik musza pochodzic od jednego pojazdu zeby wszystko dzialalo od razu po zamontowaniu. Zrob tak jak pisze leszczu, po co wymieniac wszystko jesli tylko pilot padl
Kurcze właśnie ciężko z T4 w mojej okolicy. No to może z innej beczki czy pilot i centralka czarna wystarczy czy znów trzeba sterownik silnika wymieniać albo programować?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum