Na dniach będę robił CZARNĄ podsufitkę i boczki też w czerni, mam szarą tapicerkę i fotele ale wydaje mi się że pieknie się to zgra co Wy o tym myślicie
z chęcią oblookam efekty, też mam szarą tapicerke i wielką ochote zrobienia czarnej podsufitki
SPAMU¦
Wysłany: Sro Lip 06, 2011 21:02 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tuners, a na fotelach co masz?? pikowana tylko podsufitka?? czy jeszcze jakies wstawki
Fotele to "kubełki" zra środkiem czerwona alcantara i boczki i tył skóra raczej nie spotykane podsufitka jest już założona ale dodam zdjęcia jak odbiorę resztę elementów po flokowaniu l;d
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Na dniach będę robił CZARNĄ podsufitkę i boczki też w czerni, mam szarą tapicerkę i fotele ale wydaje mi się że pieknie się to zgra co Wy o tym myślicie
z chęcią oblookam efekty, też mam szarą tapicerke i wielką ochote zrobienia czarnej podsufitki
Na bank czarna podsufitke ale co z boczkami czy dawać też czarna czy zostawić w standardowym szarym kolorze,,, we wrześniu oddaje auto do tapicera bo jade w tym samym czasie na urlop.
Niby czarnego koloru w środku nie brakuje i jak bedzie podsufitka na czarno to ładnie też i boczki się wkomponują jak tylko odbiore od tapicerza to od razu się pochwale.
Podsufitka odebrana ale nie założona jeszcze bo świeży klej
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum