O_o FAQ 1200 kontra 2000 , dochodze do wniosku, ze gdyby nie to ze pracowalem w US i mialem okazje w tym roku tam jeszcze pojechac turystycznie, to by mnie na nic nie bylo stac O_o wszystko w PL- aparat, komputer, kamera drozej niz w US ...
3ba szukac innego miejsca na ziemi dla siebie O_o
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Hehe Widzę Ciufa, że jak nie wydasz milionów to się źle czujesz
Ja do wszystkich kamer, aparatów, a także tej gopro używam GoodRAM 10class 16gb za ok. 80 zł / sztuka 32gb są w cenie 172 zł. Działają jak widać. Pewnie tak samo jak ten SanDisk
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
wazne zeby jeszcze chiala dzialac z kamera, wiec poczytaj te listy co ludzie opisuja, bo bledy z niektorymi udalo sie wyeliminowac przez upgrade softu, a niektore sie nie lubia po porstu i tyle O_o
Karta ma nagrywac i zgrywac, a jak robi to w maire szybko tym lepiej - osobiscie mam sandisk i kingstony i zadna nie zawiodla
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
A co tu kręcić
Sam jeżdżę to na nic innego niż z wewnątrz pojazdu raczej się nie odważę.
Wczoraj miałem kamerkę i chciałem Ci ją oddać, aleś olał sprawę
Kręcić można i na więcej, ale musi być światło czyli w ciągu dnia najlepiej
_________________ Chiptuning: R25, R45, R75, 200/600 SDi, BMW (tuning, dpf serwis), VW Group (tuning, dpf serwis)
ROVER 75/ZT: diagnostyka, kodowanie, adaptacja zegarów, dodawanie kluczyków: używane piloty, nowy transponder (immo)
Kontakt: PW, 512 208 367, marek@roverki.eu
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum