Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 21:26 [R618i] Radio - jaki adapter ??
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 1997
Witam wszystkich.
Dawno nie pisałem o problemach bo autko sprawuje się świetnie...
Ale oto radio które miałem w aucie wydało swoje ostatnie tchnienie i nie jestem wstanie przywrócić mojego radia do życia.
Ale mam inne radio które chętnie bym zamontował w samochodzie, ale ma zupełnie inne złącze i nie mogę znaleźć żadnej przejściówki... proszę o pomoc....
Może własnoręcznie trzeba zrobić sobie przejściówkę jak ktoś mi powie jak to będzie wdzięczny...
z góry dziękuje za odpowiedzi.
Zdjęcie kabli ze starego radia :
Zdjęcie tyłka nowego radia :
SPAMU¦
Wysłany: Pon Wrz 26, 2011 21:26 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
kolego w każdym sklepie z car-audio, lub z elektroniką mieć powinni takie przejściówki - z jednej będziesz miał standard jak do starych radi 2 wtyczki, wyjście już na jedną mała jak to w nowszych
Tak radio pioneer. A wiecie moze jak sie nazywa to zlacze w pioneerze ?
narazie nie bylem w sklepach car audio, szukalem w roznych marketach i nie moglem znalezc pasujacej przelaczki....
Dzieki wielkie
[ Dodano: Wto Wrz 27, 2011 00:19 ]
iso - o ta nazwe mi chodzilo i wszystko jasne juz znalazlem na allegro teraz dokladnie wiem czego szukac
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum