Typ: SDi Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witam,
mam problem z pompą wspomagania, otóż tam gdzie znajduje się uszczelka, cieknie płyn od wspomagania i to dosyć mocno. Próbowałem to uszczelnić sylikonem do wysokich temperatur jednak pomogło tylko na 30 minut, a co dziwne po rozebraniu uszczelka wygląda na dobrą, ale z uszczelkami nigdy nic nie wiadomo.
Czy jest nowa uszczelka gdzieś do kupienia ? Przeszukałem dużo stron z częściami i takiej uszczelki nie znalazłem. Jeśli nie ma, to czy można ją z czegoś dorobić ?
Pompy wspomagania, które są na allegro to jest jakiś kosmos, do R600 w dieslu ceny są kosmiczne za używane pompy, natomiast do np. R200, 400 jest o wiele tańsza. Czy pasuje pompa wspomagania od innego auta ?
SPAMU¦
Wysłany: Wto Wrz 27, 2011 21:11 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum