Wysłany: Czw Wrz 29, 2011 13:06 [R214] Znoszenie na prawo i lewo przy ostrym hamowaniu
Typ: i Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1996
Witam!
Mam problem z moim roverkiem tego typu, ze gdy rozpedze sie do ok 100km/h i mam dosyc ostre hamowanie (bez pisku opon i poslizgu) to znosi mnie na prawo lub na lewo i tak jakby cos przeskakiwalo i po odpuszczeniu hamulca wraca na swoje miejsce. Ale jadac dalej zaczyna sie palic i dymic klocek hamulcowy w prawym kole, jakby tarł cały czas. Myslalem ze to wina łacznika stabilizatora bo byl w kiepskim stanie, lecz po wymianie problem zostal. Aha i jeszcze jedno jak wchodze z wieksza predkoscia w ostry zakret to tez jest cos w tym stylu jak by przeskoczylo i po wyprostowaniu kierownicy wrociilo na swoje miejsce.
SPAMU¦
Wysłany: Czw Wrz 29, 2011 13:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum