Wysłany: Sob Paź 01, 2011 18:12 [R200]Regeneracja szyb
Typ: SD Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1997
Witam. temat chyba jeszcze nie poruszany ale może ktoś ma jakieś doświadczenia.
Moją szybę czołową poprzedni właściciel czyścił chyba pumeksem, jest w opłakanym stanie, stąd w słoneczny dzień praktycznie nic nie widzę przez rysy. Jest jakaś szansa uratowania szybki? Cos w rodzaju polerowania itd? Nie chodzi mi o domowe metody lecz o cos bardziej wyrafinowanego:D. A jesli pozostaje tylko wymiana to orientuje sie ktos w cenach szyb do r200?
Z góry bardzo dziękuje za podpowiedzi co z tym zrobic.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Paź 01, 2011 18:12 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie wiem, kumpel robił takie coś w takim zakładzie co naprawiają takie drobne usterki przy szybie lakieru itd Bo miał od kamienia dwa odpryski na szybie i kilka rys. I muszę powiedzieć za naprawdę super to naprawili wygląda jak nowa Uważałem ze się z tym nic nie da zrobić a tu jednak się dało.
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum