Za kilka dni pyknie mi 20 lat i doszedłem do wniosku że głupio jest prosić kolegę by zabierał mnie do szkoły z Żyrardowa do Sochaczewa gdy mieszka w połowie drogi. Posiada on roverka 820 si bez turbinki i właśnie to mnie poruszyło:) Zaoferował mi: http://tablica.pl/oferta/...994-IDekiR.html Moja maszynka już jest trochę mocniejsza:) Auto pewne bo w opisie mowa o warsztacie w którym ten znajomy pracuje.
Dałem dużo mniej pieniążków niż jest w linku który widzicie:) mam tylko mały problem ze sprzęgłem pedał wpada i "cieknie" pod autko:) Od jutra zaczynam projekt "Akcja Renowacja" i mam nadzieję że tutaj znajdę pomoc;)
Pozdrawiam
SPAMU¦
Wysłany: Pon Paź 03, 2011 23:40 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Właśnie mam taki zamiar. Tym bardziej że jeszcze swojego prywatnego autka nie miałem. Chciałem go wziąć razem z kolegą by doprowadzić go do stanu idealnego i sprzedać komuś kto się tym pasjonuje. Ale doszedłem do wniosku że musiałbym go sprzedać sobie więc teraz jest mój:) I jeszcze z takim wyposażeniem jakie tam jest i tym co było robione u mechanika przed moim zakupem to tragicznie mało zapłaciłem:)
Jak roverek będzie w stanie się normalnie poruszać to owszem, odwiedzę Warszawę:) Czytałem tematy że wybieracie się do Łodzi:) A miejsca które wybieracie na spotkanie przed wyjazdem to już całkiem na wyciągnięciu ręką mam. Ale niestety muszę trochę pogrzebać:) Sprzęgło i dziura w baku:)
btw. jak będę miał czym zaholować maszynę na warsztat jutro to może i w tą Niedzelę wpadnę:)
Aha, zapomniałem dodać:) Znajomy przez którego dotknęły mnie roverki w tym tygodniu będzie miał egzemplarz 820 na części, sam od niego będę brał i jeśli ktoś czegoś potrzebuje to śmiało możecie pytać. Odnośnie jakichś komplikacji z 820 też pomogę;) Kolega ma 3 lata doświadczenia z roverkiem i ich naprawą tak więc nie ma przed nim zbyt wiele tajemnic:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum