Wysłany: Pią Paź 07, 2011 22:10 [Rover 420 di 98r] korek od płynu chłodniczego
Typ: Di Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1998
Witam. Nie wiem czy to możliwe, że korek sam wystrzelił czy też go nie nakręciłem w każdym razie w czasie jazdy znów miałem parę spod maski a tam zonk brak korka. Gdzieś kiedyś czytałem, że pasuje od poloneza albo czegoś podobnego. Jaki mam kupić ten korek?
Pozdrawiam
_________________ mikel1806
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 07, 2011 22:10 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
tak, no już kupiony ale ciągle mam wyciek już teraz wody bo płynu już nie leję. No i ciąglę nie włączają mi się wentylatory a wskaźnik na desce ciągle w połowie
korek czasami może mieć jakiś wadliwy gwint:) mi kiedyś faktycznie wystrzelił korek, ale był pod maską... jak jest problem z dokupieniem to korek od fiata punto tez podchodzi:)
_________________ ...nie ma mnie, będe wczoraj...
Zanim do mnie napiszesz skontaktuj się z moim lekarzem.
Możesz zrobić fotkę i wstawić na forum jak wygląda taki korek.
Chyba w Landku mam taki sam i mam jeden w zapasie.
Jak tak to Tobie poślę zapłacisz tylko koszta wysyłki a na następnym zlocie postawisz browarka i będziemy kwita
uszczelniacze:) co chwile ktoś pisze posty o uszkodzonych układach po wsypaniu uszczelniaczy, czyścików itd... i dalej są odważni:) a co do korka to tak jak pisałem - pasuje korek od punto, a jego koszt w sklepie to ok 10zł...
_________________ ...nie ma mnie, będe wczoraj...
Zanim do mnie napiszesz skontaktuj się z moim lekarzem.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum