Do diód mnie nie przekonasz Mała poprawka nocą widać że świeca troszkę bielej niż standardowe żarówki postojowe. Co nie zmienia faktu ze nie ma co się gimnastykować z tym
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
Może i niektóre nie. Zależy jakie kupisz. Takie za 30 zł czy takie za 130 zł. a może za 230. To mnie jednak nie przekonuje i nie będę polecał tego nigdy. Nawet ostatnio widziałem Merca-Taxe z tymi świecidełkami. Jedno świeci drugiego połowa, druga połowa mruga jakoś. Inny przykład. Skoda fabia z Ledami podświetlenia tablicy. Jedna świeci ok druga robi za disco banjo. Wystarczy ze ledy w mojej latarce zachowują się jak stroboskop na dyskotece.
_________________ 0-100 km/h - 8,25 sec!
'Nie pałuj gdy silnik Twój zimny jest'
alexi, Ja dziś wyminilem sobie na tablicy z tylu jedna pipetkę ledowa na zwykła c10W Minus bierze 10W ale świeci o wiele jaśniej niż te moje ledowe Tylko zółte światło daje ale trudno Drugie mam jeszcze ledowe bo działa i czekam az się spali
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum