Wysłany: Pią Paź 14, 2011 15:33 [rover 200 1.4 8v] Problem z odpalaniem
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.4 8v Rok produkcji: 1998
Witam wszystkich..Mój pierwsz post,,więc:) Mianowicie,,Mój rowerek 200 1.4 8v nie odpala kiedy jest zimny kreci i cisza..dopiero kiedy ściągne kostkę od czujnika temperatury silnika(załączy się wentylator)dodam gazu 2-4 zakreci i dopali..Jak ciepły krece 3-4 razy oczywiście muszę dodać gazu i odpali,,bez wciśnięcia gazu muszę go męczyć 20s aż załapie..Wymieniłem już:czujnik temp.cieczy silnika,cewke,przewody,świece,kopułke,czujnik położenia przepustnicy..i jak było tak jest Proszę o pomoc,,
Ostatnio zmieniony przez pirdola Sob Paź 15, 2011 06:31, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pią Paź 14, 2011 15:33 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Witam..jednak krokowy,,a wcześniej go sprawdzałem i chodził,ale pewnie nie tak jak powinien:).Kupiłem drugi i po problemie,odpala normalnie.Dzięki za pomoc!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum