Witam wszystkich uzytkownikow Roverkow.
Od wczoraj jestem nowym posiadaczem Rovera 623 SLi z automatyczna skrzynia (z trybem sport - smieszny gadzet) .
Jest to dla mnie ogromny przeskok miedzy samochodami, ktore mialem dotychczas np. Scirocco GTI, Corrado G60 czy ostatni Nissan 200SX. Jedno popoludnie jeszcze mi nie starczylo aby zaznajomic sie z automatyczna skrzynia. Caly czas lapie sie na tym, ze przy zatrzymywaniu napinam lewa noge tak jakbym chcial sprzeglo wcisnac
Mam w nim pare rzeczy do zrobienia jak np. wymienic lusterko lewe na orginalne z Rovera (obecnie jest od Prelude 5th) czy tez zajac sie drobna korozja na blotniczku, czy tez umyc skory we wnetrzu. Sa to drobne rzeczy do dopieszczenia samochodu, a pozniej zajmiemy sie jakimis zmianami. W planach mam go zamiar delikatnie obnizyc o jakies -40, i pomalowac grill (caly na czarno lub tylko raszki).
Samochodzik jest kolory ciemnej zieleni, ma tez sekfencje LPG (co jest dla mnie zupelna nowoscia) i mam nadzieje pozytywnie odczuc to w finansach. Troche sie rozpisalem, ale chcialem sie podzielic nowina i byc moze spotkamy sie na jakims spocie
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez Erris Pon Paź 17, 2011 10:28, w całości zmieniany 2 razy
SPAMU¦
Wysłany: Nie Paź 16, 2011 08:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum