Ja pojechałem z moim R do klegi po naszej robocie i niby mi tym polerował ale nie wiem czy to problem z polerkączy z kolegą ale nic ciekawego nie wysżło...lepiej wyszło z łapy.
_________________ "Jest cechą głupoty dostrzegać błędy innych a zapominać o swoich" - Cyceron
ADI-mistrzu, Ale drogie Ja to kupiłem w Wiedniu za 40zl Jak chcesz mogę odsprzedać W sumie zdaje egzamin na dużych powieszaniach I mniej ręka boli Używam to sporadycznie w sumie rzadko kiedy mi się chce polerować
_________________ ( ͡° ͜ʖ ͡°) Diagnostyka i Chip Tuning Rover/MG Diesel oraz kodowanie pilotów
Ale działa coś w ogóle? Czy tyle co głaszcze lakier i ściąga kurz z niego
Remi, ja muszę po lakierowaniu autko wypolerować więc albo tym (nie wiem czy da radę) albo szmata na diaksa (mam z regulowanymi obrotami, sam robiłem ).
Normalną polerkę z regulacją obrotów z tańszych to wiara ciągnie polerke firmy Silverline z Amazona i jak za ta kasę sobie chwalą. Do tego zestaw padów i najlepiej system 3M do polerki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum