Wysłany: Wto Paź 25, 2011 18:25 [R75] problem z drzwiami
Typ: V6 Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 1999
Witam mam problaem z otwarciem drzwi przednik od strony pasarzera otoz nie moge ich otworzyc od zewnatrz ani od srodka gdzy drwi sa zamkniete z pilota pociagne za klamke od wewnatrz to dzyndzelek idzie do gory ale juz drzwi nie chca sie otworzyc. co zrobic prosze o pomoc
SPAMU¦
Wysłany: Wto Paź 25, 2011 18:25 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Wto Paź 25, 2011 19:35 Re: [R75] problem z drzwiami
delykatny napisał/a:
gdzy drwi sa zamkniete z pilota pociagne za klamke od wewnatrz to dzyndzelek idzie do gory ale juz drzwi nie chca sie otworzyc. co zrobic prosze o pomoc
A takie głupie pytanie - próbowałeś pociągnąć za klamkę drugi raz?
Rover posiada anty-napad(czy jak to zwał) i po zamknięciu czy automatycznym czy z przycisku wewnątrz pierwsze pociągnięcie za klamkę to wyłącza a drugie otwiera drzwi.
Nie polecam, a wręcz odradzam Wd40 bo wypłukuje smar.
Zimą możesz mieć potem problemy.
Znajomy ma punkt dorabiania kluczy i zamków.
Polecam natomiast użyć tego.
Sprawdzone nie jeden zamek w zimie tym reanimował.
Uwaga na ubrania, bardzo tłuste.
K2 Militec
A ja nie odradzam a wrecz polecam.Stosuje WD od trzech lat czyli latem i zima i nie mam zadnych problemow z zamkami. Sprawdzilem to na sam wiec wiem co pisze,moze to o czym mowisz jest lepsze ale WD na pewno nie zaszkodzi tylko pomoze
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum