ja mam zrobione przekaźniki + dodatkowo mostek (przy światłach drogowych zapalają się również światła mijania), działało to u mnie na żarówkach h4 bez żadnych problemów przez dłuższy czas, teraz mam w EA H1 więc jak wiadomo 4 osobne żarówki, ale zasada działania ta sama. Ja osobiście nie zauważyłem jakiejś większej jasności świecenia żarówek po założeniu przekaźników ale z pewnością "rogi" dłużej pożyją
oto schemat który sobie narysowałem i wg którego zrobiłem
[ Dodano: Czw Lis 03, 2011 12:24 ]
rovek napisał/a:
Bartek8508, to bardzo dobry pomysł, światła drogowe + halogeny dają bardzo dobry efekt.
przy przeglądzie albo przy kontroli na drodze efekt już nie będzie tak dobry
przy przeglądzie albo przy kontroli na drodze efekt już nie będzie tak dobry
Świateł drogowych używasz jak jesteś "sam na drodze", układ możesz odłączyć jednym przyciskiem więc nie wiem za co mogą wlepić mandat. Można zrobić wszystko zgodnie z przepisami montując zamiast przeciwmgielnych reflektory dalekosiężne. Problem w tym że autorowi tematu ciemno robi się przed autem a nie 200m dalej
_________________ Nigdy nie kupię auta na "F"... miałem więc Fiata a teraz mam Peugeota
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum