Pomógł: 6 razy Dołączył: 14 Sie 2011 Posty: 189 Skąd: Chrzanów
Wysłany: Wto Lis 08, 2011 19:06 [R25 ]łożysko??
Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2002
siemka..znowu ja... jak pamiętacie drażniło mnie piszczenie paska...auto poszlo do mechanika wymienili napinacz-bo myślałem ze to jest przyczyną... przejechalem 1500 km i problem powrócił-pewnie dlatego że nadal był stary pasek[tak myślałem] wiec założyłem nowy...i kurde nadal piszczy jak głupi... teraz podejrzenia są na łożysko...tylko które?? pompy wody?? można wymienic jakoś samo łożysko?? nie chce zeby mi poszlo gdzies na trasie....
_________________ EMERYT19
SPAMU¦
Wysłany: Wto Lis 08, 2011 19:06 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Wysłany: Sro Lis 09, 2011 06:10
to akurat wiem.. jedno ma luz prawo/lewo...zajme sie tym w niedziele...moze dam rade sam..a jak nie to do warsztatu..tylko ciekawe ile skasuja spece z belgi..
Wysłany: Pią Lis 11, 2011 17:13
czyli to bedzie to kolo od pomy ws[pomagania...jutro sprawdze i dam znac...
[ Dodano: Pią Lis 11, 2011 11:26 ]
OK mam przyczyne...luzne kolo pod rolka napinajaca...czy podkladka taka jak na obrazku z lewj powinna byc po obu stronach tego kola czy tylko od zewnetrznej strony??
[ Dodano: Pią Lis 11, 2011 16:46 ]
ma ktos moze zdjecie z diesla bez klimy zeby bylo widac jak jest ulozony pasek??
[ Dodano: Pią Lis 11, 2011 17:13 ]
znalazlem schemacik... wiec tak kupie pasek do auta bez klimy i wykrece to felerne kolo...powinno byc ok...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum