Wysłany: Pon Cze 13, 2011 18:43 [R45] Gdzie kupić w miarę niedrogo pierścień do ABS?
Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.8 Rok produkcji: 2000
Witam,
Od razu zaznaczam, że się na tym nie znam, więc na pewno zweryfikuję zanim coś kupię, ale możne ktoś mógłby mi polecić gdzie i za ile kupić do mojego Rovera "pierścień do ABS-u na pół osi"? Tak mi powiedział mechanik, że tego potrzebuje i radź sobie człowieku sam. Ktoś pomoże?
SPAMU¦
Wysłany: Pon Cze 13, 2011 18:43 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Jak masz pierścień pęknięty to się spokojnie da pospawać. Ja mam spawany, wielu innych kolegów z forum też tak ma. Ja mam spawany chyba w 2 albo nawet 3 miejscach. Jeżdżę tak już rok i ABS działa poprawnie. Chwilę to trwa i problem z głowy.
_________________ Rover 420 Si Lux '96 bez gaziuuu
wcześniej PoldoRover 1.4 MPi "Adrenaline" 105,5 KM
kolego ArekL, czy pierścień abs da się pospawać? zauważyłem ostatnio u siebie, że mam pęknięty i teraz się zastanawiam czy kupić nowy przegub czy spawać pierścień jeśli się da bo wydaje mnie się że ten materiał chyba nie tak łatwo się spawa, tak na moje oko
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum