Nie kupuj używanego zacisku tylko wyślij do regeneracji , wyjdzie taniej albo tyle samo cenowo a na pewno długo posłużą (kupiłem używkę po roku się zepsuł , kupiłem zestaw naprawczy także za długo nie pochodził , wysłałem do regeneracji przysłali jak nówkę po piaskowaniu , malowaniu i chodzi elegancko ).
Wysłałem w poniedziałek rano w czwartek już miałem tylko nie pamiętam gdzie to wysłałem albo chyba koło Krakowa .
Wpisz na Allegro regeneracja zacisków , tylko skontaktuj się telefonicznie bo cena może być wystawiona przednich zacisków a tylne są droższe ja płaciłem 150 zł + 60 zł wysyłka w jedną i drugą po 30 zł .
Pomógł: 5 razy Dołączył: 01 Kwi 2008 Posty: 320 Skąd: Orzelec Duży
Wysłany: Sro Lis 23, 2011 22:03
ja zrobiłem sobie regeneracje sam , bo co oni moga cudownego zrobić czego ja nie zrobie .
weź kup zestaw regeneracyjny, rozkręć to w całości , wyjmij ten wolec który wciska tłok , on wchodzi w takie specjalne łożysko szpilkowe, założę się że oni tego nie dokupili bo to raczej nie możliwe.
Zawieź to do jakiegoś tokarza , niech wytoczy ci zamiast tego tuleje mosiężne najlepiej samo smarne , i po kłopocie.
Wszystko poskładaj na odpowiednim smarze takim który nie "pompuje" gumy i juz .
mnie wszystko kosztowało ok 80 zł z malowaniem , wyczyściłem wszystko na szczotce do gołej blachy i jest git
_________________ ford focus 1.8 tdci 115 KM(2002r) obecnie ROVER 620 Ti Vitesse 200KM(97r)(SPRZEDAM ) KONTA
KT POD 669 482 723
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum