Typ: CDT Rodzaj silnika: diesel Pojemnosc silnika: 2.0 Rok produkcji: 2001
Witam,
Panowie huczy Mi coś w prawym kole, najpierw przy prędkości powyżej 80km/h, teraz już przy 60km/h. Podjechałem do mechaników i stwierdzili, że to łożysko. Zabrałem się wyszukiwania takowego i znalazłem TomaTeam takie łozyko:
http://www.tomateam.pl/sk...m_dzial=&c=1318
Czy to łozyko jest ok, czy jest to jakis kiepski zamiennik, który zaraz trzeba będzie wymienić. Dziękuje za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony przez apples Sro Gru 07, 2011 08:24, w całości zmieniany 1 raz
SPAMU¦
Wysłany: Pon Lis 28, 2011 11:07 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Takie same łozyska sa w Land Roverach Freelanderach kupiłem oryginał za 100 pln na allegro
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 28, 2011 16:32
sknerko napisał/a:
Takie same łozyska sa w Land Roverach Freelanderach kupiłem oryginał za 100 pln na allegro
Co to znaczy oryginał?
[ Dodano: Pon Lis 28, 2011 16:32 ]
leszek_1982 napisał/a:
Witam,
Panowie huczy Mi coś w prawym kole, najpierw przy prędkości powyżej 80km/h, teraz już przy 60km/h. Podjechałem do mechaników i stwierdzili, że to łożysko. Zabrałem się wyszukiwania takowego i znalazłem TomaTeam takie łozyko:
http://www.tomateam.pl/sk...m_dzial=&c=1318
Czy to łozyko jest ok, czy jest to jakis kiepski zamiennik, który zaraz trzeba będzie wymienić. Dziękuje za wszelkie sugestie.
Pozdrawiam
nie pamiętam nazwy ale było to to co idzie na pierwszy montaż
[ Dodano: Pon Lis 28, 2011 18:53 ]
kartonik z logiem Land rover
_________________ wcześniej PoldoRover 10 lat złego słowa nie powiem
Rover 220SDi "szedł jak pocisk"
LR Freelander 1.8 Hard top PB/LPG będę tęsknił
teraz Rover 75 2.0 V6 Charme [mruczek] zobaczymy kupiony 13 w niedzielę
LR Freelander 1.8 SCAPA Sport
MG TF 160 srebrny pocisk
Tomi [Usunięty]
Wysłany: Pon Lis 28, 2011 19:37
sknerko napisał/a:
kartonik z logiem Land rover
Jeśli faktycznie 100 pln, to dobrze trafiłeś, gdyż w Anglii kosztuje ponad 50 funtów netto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum