Wysłany: Nie Lis 27, 2011 19:37 KRAKÓW INTEGRACJA !!!
Z powodu bardzo słabych frekwencji na zlotach trzeba podjąć radykalne środki.
spoty 2-3 lata temu liczyły nawet 30-40 roverków i mg obecnie 4-6 max.
Oto propozycja ;
1) Roześlę do wszystkich użytkowników z będących wcześniej na zlotach 90% osób z przed kilku lat jest ciągle aktywna.
2) użytkownicy którzy będą chcieli przyjeżdżać na spoty podadzą mi na pw numer telefonu wraz z preferowanym dniem i godziną
np "tuners - 512 130 010 Soboty, niedziele od 16
3) Po zrobieniu listy podam osoby które zezwolą na to w profilu ( niedostępne dla gości)
4) Oczekiwany efekt dogadywanie się i zachęcanie użytkowników do spotów
będę się starał informować wszystkie osoby które prześlą wiadomość, telefonicznie by nie przegapili informacji o spocie.
Telefon podany w przykładzie jest telefonem kontaktowym do mnie w razie informacji o spocie czy jakby jakiś nie zarejestrowany roverkowicz chciał przybyć proszę dzwonić
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
SPAMU¦
Wysłany: Nie Lis 27, 2011 19:37 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
na prawie 50 wiadomości rozesłanych na razie mały ruch wizytówki też nic nie dają rozdałem ponad 150 wizytówek (20 roverków na klubowych oznaczeniach w tym) i 1 odzew
może jakieś ulotki format a1 na przednią szybę heh jak ktoś ma jakieś pomysły dawać znać
_________________ .: Podpis użytkownika wymaga
edycji :.
Niedziela mi odpada, niestety pracuję. Sobota spoczo, ale chyba parkingi jakiejkolwiek galerii odpadają bo, po pierwsze to sobota i będzie spory ruch w galeriach (tymbardziej przed mikołajkami i świętami). A po drugie to myślałem o bardziej cieplejszym miejscu (np. pub) bo na parking to nie będzie w taką pogodę za dużo chętnych.
Jestem bardziej przy niedzieli ale skoro więcej osób woli sobotę, to się dostosuje. Sądze, ze możemy się spotkać w jakimś parkingu podziemny. Nie jest tam zbyt zimno.
Moim zdaniem o tej porze roku parkingi (jakiekolwiek) nie dadzą nam dużej frekfencji na spotach. Na ostatnim spocie pod Wielka Rurą dałem pomysł do znalezienia jakiegoś pubu. Przecież nie koniecznie możemy robić integrację z pojazdami. Tymbardziej miałaby to być "integracja" - to słowo mówi samo za siebie.
Moje pytanie więc jest takie:
Czy ktoś zna jakiś fajny PUB w Krakowie. Mile widzieny parking przy pubie!!!
Warto by było pomyśleć o czymś takim, przynajmniej na okres zimowy???
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum