Typ: wszystkie Rodzaj silnika: wszystkie Pojemnosc silnika: wszystkie Rok produkcji: wszystkie
Siemka.
Mam pytanko jak w temacie, czy ktoś próbował obniżyć poziom hałasów dochodzących z zewnątrz w w/w sposób. Mój R400 jest z '96 roku, stare uszczelki są zwyczajnie sparciałe, nie izolują na tyle na ile powinny. Zastanawiam się czy jest możliwość kupna nowych uszczelek, ewentualnie czy jakiekolwiek uszczelki uniwersalne sprzedawane na metry mają prawo bytu, może ktoś ćwiczył ten temat. Z innych, racjonalnych, zostaje kupno uszczelek z jakiegoś końcówkowego R45, które powinny być w stanie sporo lepszym od obecnych, pytanie tylko czy gra jest warta świeczki?
Z góry dzięki za wszelkie sugestie
Pozdr.
SPAMU¦
Wysłany: Sob Gru 03, 2011 10:32 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
Też o tym myślałem i jest jeszcze opcja hondy civic 5d czyli zapytać się w salonie hondy czy jest opcja kupna nowych. Może cena nie zabije. A jak zabije to szukać właśnie uszczelek z nowszego auta.
_________________ R400 1.4, R620Ti, R420Si, R400 2.0 Turbo, R200 Coupe, R800 Coupe Turbo ->
R200 Coupe Turbo & V8
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum