Typ: Si Rodzaj silnika: benzyna Pojemnosc silnika: 1.6 Rok produkcji: 1996
Witam. To mój pierwszy post i pierwszy dzień z roverem. Mam problem z fotelem kierowcy. Mianowicie kiedy się opieram przechyla się jak gdyby do tylu , Ale nie odchyla się oparcie a cały fotel. co z tym zrobić . ? kiedy kręcę pokrętłem, obok pokrętła od regulacji oparcia, fotel jak by się podnosił i te kiwanie ustaje .. jak temu zaradzić ?
btw. : poszukuje zawiasów od maski i zderzaka przedniego, mechanizmów podnoszenia szyb przednich do mojego modelu (przepraszam za off top ale nie chce zaśmiecać forum i dublować postów)
SPAMU¦
Wysłany: Nie Gru 11, 2011 15:58 Post o charakterze reklamowym. Każde Twoje kliknięcie zwiększa nasze szanse przeżycia ;)
mialem ten sam problem w r45. okazalo sie ze mocowanie w podlodze peklo i mocowania srub(od spodu) wyrwaly sie z podlogi(nie ma dziury na wylot. wyrwalo sie tylko z takiego specjalnego zgrubienia specjalnie do mocowania fotela) dospawalem "nakretki" ktore byly pod spodem do mocnego kawalka metalu (okolo 10x4cm - tak zeby to wlozyc do srodka tego zgrubienia) no i trzymajac sznurkiem aby nie wpadly glebiej przykrecilem fotel. trzyma sie bez najmniejszych zachwian juz od 2 miesięcy i mysle ze jeszcze spooro posluzy. pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum